Bund:
150 g. Digestive
20 g. hakkede nødder
1 spsk. brun farin
65 g. smeltet smør
Knus kiksene og bland dem med resten. Pres dem til en fast bund i en 19 cm. springform og bag den 8 min. ved 160 grader (ikke varmluft).
Cheesecake:
400 g. fuldfed flødeost
1 dl. rørsukker
1½ spsk. mel
1½ tsk. vaniljepasta
2 æg
1 ds. Dulche de leche
Pisk flødeost, sukker og vanilje sammen. Pisk æggene i ét af gangen. Sigt melet i ig vend det hurtigt rundt.
Hæld næsten det hele (sådan 4/5) på kiksebunden.
Rør ½ ds. Dulche de leche sammen med det sidste ad cheesecake-massen. Kom karamel-massen ned i i klatter og "marmorér" massen ved at køre en spids kniv rundt i massen. Kom et vådt håndklæde om springformen og bag kagen i 55-60 minutter. Lad den køle langsomt af, først en halv times tid i den slækkede ovn, med lågen åben, dernæst en time på køkkenbordet, inden du kommer den i køleskab - så revner den ikke.
Før servering pisker du den sidste ½ dåse dulche de leche og fordeler det på kagen.