Sider

mandag den 27. november 2017

Key lime pie.


Kiksebund:
400 g. knuste Digestive
200 g. smeltet smør

Bland de 2 ting og pres dem ud i en springform. Bages v. 170 grader i ca. 15 minutter.

Limecreme:
8 æggeblommer
15 g. rørsukker
2 ds. kondenseret mælk
Saft & skal fra 5 øko lime

Pisk alle tingene godt sammen, til det er en homogen masse. Hæld det over den afkølede kiksebund og bag den i ca 30 minutter v. 150 grader (varmluft). Kom kagen på køl natten over.




Marengs:
4 æggehvider
250 g. sukker
½ tsk. vaniljepulver

Pisk ingredienserne godt sammen, til du har en helt fast marengs - det tager ca. 10 minutter på røremaskine. Kom det i en sprøjtepose, og pynt kagen som du lyster. Inden servering brænder du toppen med en gasbrænder - forsigtigt, ellers bliver den sort!