Beklager det fesne mobil-billedet - retten er i virkeligheden mørkegul. |
2 kyllingefileter
100 g. chorizo
3 fed hvidløg
1 stor peberfrugt
1 løg
1 frisk rød chili
½ tsk paprika
Gurkemeje
6 dl. hønse-/grøntsagsboullion
3 dl. ris
Store rejer
2 dl. frosne ærter
Svits hakket løg, hvidløg, chili, peberfrugt, kylling(skåret i tern) og pølsen (i skiver) i 1 min. Tilsæt risene, og svits et øjeblik.
Tilsæt paprika, gurkemeje, bouillon samt salt & peber. Lad risene koge ved jævn varme i ca. 15 min.
Rør ikke i risene, men ryst evt. panden. Hvis det tørrer ud, så tilsæt lidt mere boullion.
Fordel rejerne og ærterne oven på paellaen, og sæt panden (Kun hvis det er en rigtig paellapande - ellers så lad den stå på blusset i stedet) i ovnen (ca 200 grader) i 5-6 minutter. Kanterne og bunden på paellaen må gerne blive sprød og bagt - dog uden at brænde på.