Jeg skød genvej ved at bruge færdigkøbte lagkagebunde. - Du kan selvfølgelig også selv bage dem.
6 stk:
1 pakke lagkagebunde.
4 æggeblommer
2 spsk sukker
1 vaniljestang
1 spsk maizena
3 dl sødmælk
2 dl. piskefløde
Lidt hindbærsyltetøj
400 g. marcipan
45 g. glukosesirup
200 g. flormelis
1 spsk. kakao
Pisk æggeblommer, sukker, kornene fra vaniljestangen og maizenaen lyst og luftigt. Tilsæt sødmælken og opvarm det langsomt imens du pisker. Når det tykner skal du piske kraftigt. Når det er tyknet hælder du det straks over i en ren skål og kommer witawrap på overfladen (helt nede, så der ikke kan dannes kondens).
Lad det køle helt i køleskabet - gerne natten over.
Stik 12 runde bunde ud (7-8 cm) og kom en klat hindbærsyltetøj på 6 af dem - ikke helt ud til kanten.
Pisk fløden til skum og rør den sammen med vaniljecremen. Kom den i en sprøjteposen og sprøjt et lag på ca 1,5-2 cm på hver af hindbærbundene.
Kom de andre bunde ovenpå og tryk dem let ned. Sprøjt en “halvkugle” ovenpå bundene, så du nu har 2 lag vaniljecreme. Lad dem sætte sig i køleskabet imens du ordner marcipanen.
Ælt marcipan, glukosesirup og flormelis godt sammen. Del den i mindre portioner og rul tyndt ud imellem 2 stykker bagepapir. Mål kagerne, så du ved hvor stor en cirkel marcipan der passer - mine cirkler er 16 cm. i diameter.
Kom dem over kagerne og fold kanten forneden, så den slutter helt tæt.
Brug en bagepensel til at komme kakao ud over kagerne.
Opbevares på køl indtil servering.