Sider

søndag den 4. september 2011

Foccacia m. krydderier

Så fik jeg bagt et stort Foccacia-brød, til at snacke på undervejs på arbejdet.:o)


Det er vildt nemt at lave, omend det tager lidt tid pga. den lange hævning.

Selve brødet:
650 g. hvedemel
50 g. gær
6 dl. vand
2 tsk. salt
2 -3 spsk. olivenolie
Drys:
3 spsk. olivenolie
Groft salt
Friskkværnet peber
Paprika

  • Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
  • Ælt/rør dejen et par minutter, til den er jævn. den må gerne være lidt klistret.
  • drys lidt mel over dejen og lad den hæve tildækket i 40 minutter.
  • Hæld dejen ud i en bradepande med bagepapir i. Kom lidt olie på fingrene og tryk huller i dejen.
  • Fordel resten af olien og godt med salt, peber og paprika over brødet og lad det hæve tildækket i yderligere 15 minutter.
  • Bages i ca. 20 minutter v. 200 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar