Sider

tirsdag den 6. oktober 2009

Awesome girl...

Jeg tager imod Klidmosters invitation, om at skrive 10 forskellige ting om mig selv. Reglerne er enkle: der er ingen.

1. Jeg er panisk angst for natsværmere og sommerfugle. Det begyndte efter en ferie i Sverige, da jeg var barn. - Vi havde glemt at slukke lyset på vores værelse og da døren så var gået op i løbet af natten var værelset fyld med tusindvis af natsværmere!

2. Jeg elsker vildt vejr. Efterårsstorme, tordenvejr, voldsomt snevejr, skybrud - kom med det!

3. Nogle gange kan jeg blive så glad på andres vegne, at det går over i frygt for at jeg aldrig selv kommer til at opleve noget lignende. Mærkeligt, men sådan er det.

4. To af mine yndlingsfilm er Love Actually og The Holiday. De er begge julefilm, så nu kan jeg snart se dem igen, uden at folk synes jeg er underlig.

5. Jeg er bog-nørd ind til min inderste kerne. Jeg elsker simpelthen følelsen, duften og tyngden af en god bog. - For slet ikke at tale om forventningens glæde, til at kunne grave sig ned i sofaen med tændte stearinlys, et tæppe og en kop the, og så bare forsvinde ind i bogen et par timer.

6. Mine forældre har forsøgt at fixe mig op med den samme fyr siden jeg var 14. - De har endnu ikke haft held med det, selvom de har genoptaget kampen efter han for nyligt er blevet single igen.

7. Økonomisk er jeg helt på spanden, efter jeg er blevet elev. Jeg overvejer nu, om jeg kan producere mine julegaver selv. Er det ynkeligt, når man ikke er 6 år længere?

8. Jeg hader at blive fotograferet i alle mulige sammenhænge. Antallet af billeder af mig, som jeg selv synes er gode kan tælles på to hænder. Seriøst!

9. Jeg elsker at bage og lave mad. Principielt laver jeg dog aldrig noget, som jeg ikke selv kan lide - I vil derfor aldrig få serveret kage med kaffecreme, eller pandekager med flødeskum her hos mig.

10. Jeg har en (nu knap så) hemmelig hang til Sunday/McFlurry med pomfritter til... - Det smager nærmest ligesom hjemmebagte vafler!;o)

Så nåede vi de 10 - jeg vil gerne give award´en videre til Mona, 2300 happiiiness og Anette. Slå jer løs, piger!

1 kommentar:

  1. Haha jeg troede ikke der var andre end mig der spiste pomfritter og Sunday is sammen. Vi må på McD en dag :lol: :lol:

    Og tak for tagget

    SvarSlet