Sider

torsdag den 6. maj 2010

Nam, nam, nam!

I går havde jeg et par veninder på besøg. Vi skulle have været 5 styk i alt, men desværre var der 2 der blev forhindret, så vi blev et lille sluttet selskab.:o)
Mad var der masser af, så ingen gik sultne hjem.

Menuen stod på tortellini med kalkun og bacon vendt i tomat/flødesauce - med masser af friskrevet parmasan. Hertil smørstegte grøntsager.
Desserten var intet mindre end en fantastisk lagkage (hvis jeg selv skal sige det:oD).


Opskrifter:

Tortellini m. tomat/flødesauce ( 4 pers.) 
1 pk. bacon
1 pk. kalkunstrimler (eller andet lyst kød)
½ l. kaffefløde (eller hvad du nu har samvittighed til)
2 pk. frisk tortellini
1 ds. konc. tomatpuré

Bacon steges på panden, og hældes derefter over på noget køkkenrulle.
Tomatpuréen svitses på en varm pande. Kalkunstrimler og fløde tilsættes. Smages til med salt + peber.
Saucen vendes med de færdigkogte tortellinier og drysses med bacon og masser af friskrevet parmasan!

Lagkage
1 pk. chokoladelagkagebunde
½ liter piskefløde
1 glas hindbærmarmelade
Lidt kakao
Chokoladekrummelurer til pynt.

Fløden piskes - ikke alt for stiv - og 2/5 røres op med passende mængde kakao. Resten af flødeskummet røres op med hindbærmarmelade.
Chokoladeskummet kommes i det nederste lag, og hindbærskummet i det næste lag + udenpå kagen. Pyntes med revet chokolade el. lign.

6 kommentarer:

  1. Den kage ser bare lækker ud. Jeg er helt sikkert gået glip af noget.

    SvarSlet
  2. Det gjorde du helt sikkert Anette!
    Den var virkelig god!!

    og det var maden også..

    SvarSlet
  3. Nøøøøøøøj det ser lækkert ud? Lægger du opskrifterne ud også?

    Jeg lavede i sidste uge den der kage, du lavede til din påskefrokost. Og tror da nok lige min søster fik fråderen på - nøj vi spiste meget.

    Hilsner fra Stella

    SvarSlet
  4. Så er der opskrifter på også.
    - Jeg er glad for at i kunne lide kagen; den er også bare SÅ(!!!!) god!:o)

    SvarSlet