Sider

søndag den 16. maj 2010

Vi byder velkommen til Hr. Kæreste

Okay, måske er det på tide at stoppe med at lege katten om den varme grød og i stedet fortælle jer hvad der i virkeligheden er på færde, siden jeg har været så fraværende her på bloggen.
Jeg har været ret optaget af noget andet. Eller.... nogen er nok mere korrekt. Ja, faktisk så optaget, at etiketten "Singleliv" nok kommer til at blive ret støvet.

Ja, jeg har nemlig brudt et af mine meget faste principper (regel # 4: Man må ikke være sammen med ens venner) og heldigvis viste det sig, slet ikke at være så dum en idé - her 2 mdr. senere er vi i hvert fald kærester.
Faktisk, så har det fået mig til at tænke over, om det har været et åndssvagt princip; det er i hvert fald helt befriende at det ikke bare er 'dating-Charlotte' han kender, men derimod den rigtige Charlotte, med chokolade-cravings, tvangshandlinger (MÅ bare tjekke om døren er låst, hver gang jeg går forbi), pms, dårlige hårdage, tude-ture, og 'det-her-tøj-lå-forrest-i-skabet'-dage. - Alt det kendte han jo til i forvejen, så jeg behøver ikke at være nervøs for, hvordan jeg får smuglet det ind af bagdøren...;o)

6 kommentarer:

 1. Tillykke med det søde :) Jeg tog også selv en ven, for 4 år siden. Endda en fra folkeskolen :D Men det var rart. Vi kendte hinanden, havde fælles venner, boede forholdsvis tæt på hinanden osv. Meget praktisk :D

  SvarSlet
 2. Jeg har ingen venner at tage af... Hulk hulk vrææææl ;) - Men måske din ven har en ven? P.S. Godt endelig at få det ud i det åbne, hehe :)

  SvarSlet
 3. Tak for det, Rebelsig. - Det er ikke tosset...

  Kathrine, Dét tror jeg godt vi kan finde ud af. - Hvordan har du det med soldater?

  SvarSlet
 4. Uafprøvet territorie, men mænd i uniform er der noget over :o) Jeg vil lige sige, at han skal være en selvstændig type, som kan sætte mig på plads. For ellers bliver jeg den dominerende, og det gider jeg ikke. Der skal være samspil/modspil. Og så er jeg 164 cm - så ved du det, når du udvælger ham ;)

  SvarSlet
 5. Ha, sådan er jeg også (bare 10 cm. højere;o)). Har behov for en der kan sige 'hold nu kæft' til mig engang imellem, ellers bliver de tromlet...:o)
  - Jeg skal nok holde udkig.

  SvarSlet
 6. Præcis.. De er ikke de eneste der skal sættes på plads, de mænd ;) Ej.. Min erfaring har efterhånden lært mig, at han skal være moden og kunne rumme mig. Også fordi jeg har noget af en bagage med mig med Korea osv. fra de sidste år.

  Du holder udkig, og jeg holder mig til eksamen.. Baah..

  SvarSlet