Sider

mandag den 23. november 2009

Ting jeg gerne vil lære:

Inspireret af en snak som jeg havde med en god ven her i weekenden, har jeg tænkt nærmere over de ting jeg gerne vil lære. Faktisk er det utroligt svært at lave en liste, da den nærmest vil blive uudtømmelig. Jeg har derfor sat en begrænsning på 10 ting som jeg gerne vil lære lige nu:

1. At spille et instrument. *Suk*, det har jeg jo forsøgt de sidste 15 år. Jeg har været forbi både trommer, guitar og klaver, men det kræver altså ret meget, så det kommer lige på standby indtil videre...

2. At lære at tale italiensk. Eller spansk. Eller fransk. Generelt bare et sydlandsk sprog med lidt mere temperament end "Ich bin, Du bist, Er/Sie/Es ist...";o)

3. Det fonetiske alfabet. En del mere overskueligt end et helt sprog. Bonus: Så ved jeg også hvilken pizza der skal bestilles, hvis det skal være en "40 echo"....

4. At stå på snowboard. Ja, ja, jeg kan jo stå på ski, men jeg synes bare at snowboard er så sejt? Min næste skiferie bliver nok en kombination af de to.

5. At lave Den Perfekte Marengs. Jeg er ellers ret habil i et køkken, men det er endnu ikke lykkedes mig at finde den helt rette fordeling af sprødhed/moushyness, som min søster rammer hver gang.

6. At køre op af bakke. Justesen/Saltoft-style.

7. At synge. Her snakker jeg ikke noget vildt, men bare så jeg ikke føler at jeg skal mime (det er jeg til gengæld god til - fik også øvet mig ret godt, da jeg som barn var tvunget til at være med i et børnekor 1 gang om ugen).

8. At danse lancier. Jeg mindes med gru gallafesten i gymnasiet (måske skal man heller ikke forsøge sig med den slags efter unævnelige mængder alkohol?). Jeg ved ikke engang hvorfor jeg gerne vil lære det, men det er bare så smukt og stilfuldt. Som at være med i et eventyr, i et lille øjeblik.

9. At hacke. Altså ikke for at ødelægge ting, eller bruge det ulovligt (hvis man ellers kan tale om lovlig hacking?). Jeg synes bare det er så sejt at kunne finde ud af alt muligt. Salander-style.;o)

10. At bruge TDC Play. Føler mig SÅ snydt, hver gang jeg hører en af deres "3 millioner gratis musiknumre"-reklamer. Hvis man for pokker da kunne finde ud af at bruge det!

2 kommentarer:

  1. :-) Jamen jeg skal da nok lære dig at spille guitar.. Og tale italiensk.. :-)

    Ciao..

    SvarSlet
  2. Det var noget af et tilbud; måske holder jeg dig op på det en dag.;o)

    SvarSlet