Sider

lørdag den 28. november 2009

Så er vi igang!


Er der noget bedre end dage, hvor man bare når rigtig, rigtig meget? Jeg havde egentlig tænkt på at trille en tur i skoven, men det blev så ikke lige til noget. I stedet meldte jeg mig til en times Funk nede i centeret. Normalt styrketræner jeg jo kun der nede, så jeg vidste ikke lige hvad det gik ud på. Efter at have konstateret at den flok 17-årige piger, som havde stået og prøvet forskellige outfits, taget sol og lagt makeup(!) oppe i omklædningen, var mine med-deltagere var jeg mildest talt lidt skeptisk.
Det var dog ikke så slemt; faktisk var det både rigtig sjovt og god motion. - Ydermere havde jeg fordelen af at virkelig, virkelig mange af trinene var booty eller hofte funderet, og der havde instruktøren og jeg altså noget helt andet at arbejde med, end flokken af 17-årige.;o)

Desuden har jeg fået julepyntet - ja, ja, jeg ved godt det er en dag for tidligt, men jeg er ikke hjemme i morgen, så jeg tyvstartede altså. Jeg havde ikke lige overskud til at binde en rigtig adventskrans, ligesom jeg plejer så i år står den på den nemme version:


Aftenen skal nydes med lækker mad, god rødvin, en spændende bog og ellers foregå sammenkrøllet på sofaen, uden at bekymre sig om noget. - Faktisk et helt okay bytte, når nu veninden, som jeg havde en aftale med, måtte lægge sig med influenza.

(Og så lover jeg at der går noget tid inden jeg laver flere jule-indlæg.;o))

1 kommentar:

  1. Jeg kan godt lide dit julepynt, og det er en fin adventskrans.

    SvarSlet