Sider

onsdag den 11. november 2009

En helt almindelig han?Jeg er lige gået i gang med En helt almindelig han af Chad Kultgen. Det er ikke en bog jeg selv ville have flået ned fra hylden, men nu er jeg altså i gang med den.

Men iiiih, altså! Hvis han er en helt almindelig han, så er jeg glad for at jeg er single! Jeg har kun læst 15 sider og jeg er allerede rasende på ham! Han er simpelthen et røvhul af tidligere usete dimensioner, og hvis der er nogen som har læst den og siger "Neeej, jeg synes han er en fin fyr", så bliver I simpelthen blacklistet!

Jeg har læst brudstykker af Tucker Max´ bog, som er samme genre og han var da også den jeg tænkte på, allerede da jeg nåede side 2. De deler nemlig den samme ligegyldige holdning til kvinder, samt en evig seksualisering af samme. De møder simpelthen ikke en eneste kvinde hele dagen, uden at tænke på hvordan det ville være at få et blæs og/eller tage hende bagfra. Urgh, det er simpelthen ikke til at holde ud, og jeg er sikker på at jeg kommer ud på den anden side af denne bog, som en ny feministisk, mandefjendsk person.... - I hvert fald for et øjeblik.;o)

(Og så har jeg vist brugt dagens kvote af udråbstegn. Rolig nu, Charlotte!)

.

2 kommentarer:

  1. Jeg skulle ellers lige til at spørge dig om du var frisk på en blind date, men den blir nok svær nu :O)

    SvarSlet
  2. Ha ha ha, jeg kan trøste dig med at jeg er færdig med bogen om ca. 100 sider (dvs. engang i morgen) - derefter skulle der være en chance igen.;o)

    SvarSlet