Sider

torsdag den 26. november 2009

Lad der blive lys...Selvom jeg hver dag må høre på brok fra gutterne i min klasse, så står jeg nu offentlig frem: Juletiden er lige om hjørnet, og jeg glæder mig. Jeg synes bare at det er top-hyggeligt, at gå igennem vintermørket og kigge på lysene og pynten der skaber hygge rundt omkring i byen. Så kan man holde pause med en kop varm kakao og et par lune æbleskiver, smutte ind igennem Tivoli eller få ordnet lidt julegaveindkøb.

På søndag er det 1. søndag i advent og SÅ må man gerne pynte op der hjemme! Her i byen er der også juletræstænding på søndag, så derefter bliver jeg nok nødt til at omlægge min kørevej om morgenen, så jeg lige svinger ned forbi kirken og kan nyde synet af det tændte juletræ hver morgen, når jeg kører i skole eller på arbejde.

- Og indtil da? Jeg tror jeg vil bruge aftenen på at pakke gaver ind (jeg er som vanligt i god tid - mangler kun 3-4 gaver), spise æbleskiver til aftensmad (det må man gerne når man er single) og tyvstarte på at høre julemusik...

(Og først når disse vigtige gøremål er på plads, vil jeg se om der er tid til at læse om det systemiske og det pulmonale kredsløb til i morgen. Jeg tvivler.;o))

1 kommentar:

  1. Det bliver bare hyggeligt Charlotte - rigtig dejlig julet

    SvarSlet