Jeg har lavet den en hel del gange, og den er en succes hver gang! Hvis du har rester kan du fint fryse dem ned.
100 g smør
100 g + 50 g hvid chokolade
180 g sukker
2 tsk vanillesukker
2 æg
150 g mel
6-7 stængler rabarber (så det fylder 6-7 dl. når de er skåret i stykker)
Opvarm ovnen til 200 grader (varmluft).
Smelt smørret i en gryde. Tag den af varmen og smelt de 100 g hvid chokolade deri. Pisk sukker, vanillesukker og æg i. Sigt melet i og rør det hurtigt til en ensartet dej. Fordel dejen i et smurt tærtefad. Skær rabarberne i skiver og hak de 50 g hvid chokolade. Fordel rabarber og hvid chokolade ud over dejen. Tryk det lidt ned i.
Bag tærten i 25-30 minutter. Serveres lun, med vaniljeis. - Måske med lidt sigtet flormelis henover?
Ingen kommentarer:
Send en kommentar