Sider

søndag den 3. juni 2012

En helt vidunderlig weekend.

Så er vores 'sommerferie' overstået. Altså, vi havde jo bestilt 3 uger til USA i august/september, men der kom jo så lige en graviditet i vejen, så de planer er blevet udskudt på ubestemt tid.


Så er det jo godt at vi - ligesom sidste år - havde 4 vidunderlige dage på Fyn, sammen med 4 af vores gode venner. Vi havde høj sol og lune dage, så vi hver eneste dag kunne ligge og slappe af på tæpper ude i haven.

Hundene løb rundt og snusede på de omkringliggende marker, mændene drak øl og whisky, røg cigarer og skød til måls med luftgeværet, ungerne legede og vi spiste masser af chokolade og bland-selv-slik.

Hver dag har vi spist helt fantastisk; hjemmelavede burgere med rådyrkød, nye kartofler med smørsovs,  grønne & hvide asparges, rabarberkage, tapas og masser af andre lækre ting som vi fandt på.
Det har været så dejligt lige at tage væk et par dage, uden at tænke på at vi stadig ikke har lys i køkkenet eller har hængt højtalere op i stuen.


Nu må det gode vejr godt følge med her til Sjælland, så jeg kan komme i haven og nyde tingene - og måske komme blomster i de potter som jeg har fået manden til at slæbe hjem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar