Sider

lørdag den 30. juni 2012

Nej, jeg bliver ikke tilfreds, før babyen er ude!

Pyha, det blev da noget helt andet vejr i dag, hva'!

Jeg har ondt i kroppen i dag, og har brugt tiden ligeligt fordelt imellem sofaen og havestolen, kun afbrudt af gåture med hunden. Jeg spiser vandmelon og SunLolly, for rigtig mad er ikke lige højest på listen i den her varme.

Er det for tidligt at glæde sig til at få sin krop igen, når der stadig er lidt over 2 måneder til baby forventeligt kommer ud?

4 kommentarer:

 1. Hvad med noget koldskål? Det læsker også lidt i varmen :)

  SvarSlet
 2. Åh jeg kan godt forestille mig at man savner at have sin krop "for sig selv" sidst i graviditeten. Men selvom to måneder kan virke som lang tid, er det trods alt overskueligt.

  Jeg glæder mig til at se hvad din mave gemmer :-)

  SvarSlet
 3. Tak for tippet. Kan godt lide koldskål, men kun når den er fyldt med kammerjunkere, friske jordbær og vaniljeis. Og så er det vist ikke 'rigtig mad' længere....;o)

  Er bare træt af at være 'tyk', gå ind i ting, konstant have krummer/pletter på maven og ikke kunne de ting jeg normalt kan. Håber at de sidste 2 måneder går hurtigt!:o)

  SvarSlet
 4. Jeg elsker kammerjunkere! Vi får det dog aldrig til aftensmad. Pt. tør jeg ikke spise det, da min mave desværre fungerer helt vildt dårligt, og jeg ikke tåler så syrlige ting. Ærgerligt, når man crawer koldskål med et shitload af kammerjunkere :(

  SvarSlet