Sider

fredag den 26. februar 2010

What are the odds?!?

I dag var jeg lige ovre i Slotsarkaden i Hillerød for at købe en gave. En af gutterne fra klassen skulle også købe en gave, så vi slog os sammen i én bil (dem der synes at der er snævre parkeringshuse i København, har tydeligvis aldrig parkeret ved Gallerierne!) og begav os afsted.

Jeg fik købt min gave, og på vej til næste destination fik jeg overtalt Vennen til at vi da liiiige skulle et smut i Vero Moda også.
Her møder vi så han ex-kæreste (som indtil sidst weekend var hans kæreste), som begynder at skælde ham ud. Jeg lister mig over i den modsatte ende af butikken, hvor jeg indgående studerer grimme tank-tops, indtil Ex´en pludselig stormer ud og jeg kan liste over til Vennen igen.
Det viser sig så, at hun tror at han er gået fra hende pga. mig. Just for the record, så har der aldrig været noget som helst imellem os, men det er ikke nemt at forklare en såret kvinde.

Jeg kan vist godt afsløre, at det bestemt ikke er første gang jeg er kommet på en kvindes sorte liste, fordi hun har troet at jeg: forsøger at score hendes kæreste/har været sammen med en hun prøver at score/vil stå i vejen for hendes symbiotiske forhold til en/alle mulige andre årsager.
Jeg er ikke selv jaloux anlagt, så jeg har ærlig talt lidt svært ved at sætte mig ind i det, men det siges jo at Hell has no fury like a woman scorned, så jeg tror, at jeg vil kigge mig over skulderen de næste par dage. ;o)

I krig og kærlighed gælder det vel om at sætte modstanderen ud af spillet, og så længe hun tror at det er mig, er det jo knap så heldigt...

2 kommentarer:

  1. Nå ja, det er vel en slags kompliment. Men i øvrigt sjovt, jeg bor lige over nedkørslen til Gallerierne...

    SvarSlet
  2. "En slags kompliment"?
    Så tror jeg hellere at jeg vil være foruden - jeg har slet ikke lyst til, at der er nogen der ser mig som "den anden kvinde".;o)

    SvarSlet