Nu fik jeg jo ikke lagkage til min fødselsdag, så da vi fik gæster i går blev det desserten - uhhm, det var godt - og der var heldigvis masser tilbage til at smovse i løbet af dagen i dag.:o)
Jeg lavede den med lyse bunde for Kærestens skyld, men den vil også være helt fantastisk med chokoladebunde!
Du skal bruge:
1 pk. lagkagebunde
½ liter piskefløde
1 glas "Den gamle fabrik" hindbærmarmelade
4 kæmpeskildpadder
3-4 Daim (alt efter hvor knasende du vil have kagen)
1 past. æggeblomme
Flormelis+kakao til glasur
Smelt skildpadderne under omrøring. Når de er helt smeltet røres de blanke med den pasteuriserede æggeblomme.
Pisk fløden - ikke for stiv og rør en spsk. ud i chokolademassen. Rør derefter halvdelen af flødeskummet sammen med chokolademassen, og den anden halvdel sammen med hindbærsyltetøjet.
Hak Daim'ene og rør dem ud i skildpadde-skummet.
Læg lagkagen sammen - 1 lag m. skildpadde/Daim og 1 lag m. hindbær. Smør den øverste bund med glasur og pynt kanten med hindbærskum i en sprøjtetylle.
Enjoy!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar