Sider

onsdag den 8. juni 2011

Body Worlds

I går brugte Kæresten og jeg et par timer på Experimentarium.

Vi har snakket om at tage ind at se udstillingen 'Body Worlds', lige siden den kom til byen, og da det alligevel var gråt og vådt i går, så tog vi afsted over middag.

Det var en utroligt flot udstilling og i skal alle sammen skynde jer at se den, inden den lukker igen i august!

Udstillingen bød både på 'hele' mennesker, men også på plastificerede organer - fx. lunger, hvor man kunne se den voldsomme forskel på almindelige lunger og rygerlunger.


Jeg var overrasket over hvor dybdegående udstillingen var - jeg var ret glad for min sundhedsfaglige og anatomiske viden, da jeg ellers nok ville have tænkt 'gad vide hvad det gør' en del gange.

Summa summarum: Skynd jer at tage derind og få udvidet jeres horisont (og bagefter kan I hoppe op i den faste udstilling og lege;o))

1 kommentar:

  1. Åh ja, det kan anbefales. Har set den 2 gange, første gang da den var i forbindelse med Tivoli?! og anden gang på Experimentariet. Lagde mærke til mange flere detaljer og gik mere i dybden anden gang. Første gang syntes jeg meget det var tanken om at det var rigtige mennesker og om de virkelig havde givet tilladelse der fyldte. Så ja, skynd jer ind og se den. Virkelig, virkelig spændende dyk ind i menneskekroppen :)

    Og ja, bagefter kan man jo lade sit indre legebarn slå sig løs i de øvrige aktiviteter de har derinde.. Hehe :D

    SvarSlet