Sider

tirsdag den 15. marts 2011

Ren afslapning.

Kæresten og jeg har lige haft et par fridage sammen - de blev tilbragt i Sverige, i vores hytte, hvor der hverken er vand eller el. Vi spiste feltrationer, gik ture, sad på verandaen og kiggede ud over landskabet, drak rødvin, snakkede og bare slappede af! Der var ikke lige et gulv der skulle støvsuges, en bunke tøj der skulle vaskes eller et rum der skulle ryddes op. - Det er jo et af mine store problemer; jeg kan ikke slappe rigtigt af, førend hele huset skinner og alting er ordnet. Med logik-brillerne på, kan jeg jo godt se, at jeg aldrig bliver færdig, og jeg derfor sjældent får koblet helt af, men det er bare så svært.

Jeg føler jo ikke, at jeg er ordens-nazist, men så alligevel.... Lige nu er hele huset fx. ryddet og rengjort, men det eneste jeg ligger mærke til, er den Ikea-bon der ligger på hjørnet af tv-bordet (må straks fjerne den, inden jeg tænder for fjernsynet). *Suk* Er jeg den eneste der har det sådan, eller er det en mere almen kvinde-tilstand?:o)

Ahh, HER kan jeg slappe af....

2 kommentarer:

 1. Hvor fedt!!! Vi har været i Sverige næsten hvert år siden 2000, dog aldrig helt så primitivt. Det mest primitive vi har prøvet er, at skulle hente al vand ved en elektrisk pumpe udenfor huset og bruge tørkloset ;-)

  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 2. Ja, det er bare SÅ skønt. - Vi kan heldigvis tage derop og slappe af lige så tit vi vil!:o)
  (Omend jeg godt kunne ønske mig nogle andre toiletfaciliteter....;o))

  SvarSlet