Sider

mandag den 28. marts 2011

Mad med forårsfornemmelser...



Ja, det kan man vel roligt kalde denne lækre kombination! Vi kørte forbi fiskehandleren og købte 2 tunbøffer til en samlet pris på 154,- kr! - Jeg var slet ikke klar over at tun lå i det prisleje, men det var nu alle pengene værd.:o)
Tunen skal kun lige steges hurtigt ved høj varme, så den stadig er rød indeni. Tilbehøret var fyldt pasta vendt i Magasin's basilikumpesto og en hjemmelavet mangosalsa.

Til mangosalsaen skal du bruge følgende, som bare skal blandes sammen i en passende skål.:o)
1 moden mango (skåret i tern)
1 bk. San Marzano tomater (udskåret)
1 finthakket forårsløg
1 finthakket rødløg
½ -1 finthakket chili
2-3 fed presset hvidløg
God olivenolie
Lidt Balsamico-eddike
Salt + peber

1 kommentar:

  1. Uhmm, lækker mad! Det er længe siden jeg har fået en tunsteak :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet