Sider

lørdag den 23. oktober 2010

Roadtrip; destination Sweden!

Kæresten og jeg har netop haft 3 fridage samtidig, så det benyttede vi os af og tog en tur til Sverige.
Kæresten har en jagt med tilhørende hytte, sammen med et par af hans venner, så vi fik pakket vandtætte soveposer, våben, chokolade (okay, mest mig), huer og masser fa godt humør. Sådan nogle vildsvin er tilsyneladende mest aktive om natten, så planen var at sove ude, så Kæresten kunne skyde vildsvin, hvis de kom i løbet af natten.

Da vi ankom til hytten - som forøvrigt ikke har hverken el eller vand - var det lidt gråvejr, men det gjorde ikke så meget, da der jo var den smukkeste natur omkring os.

Den lille, søde hytte - ja, det er hjørnet af toiletskuret du kan se til venstre!
Efter at have pakket ud, gik vi til en af fodringspladserne, hvor vildsvinene ofte kommer og fandt et egnet sted til at lave lejr. Nej, nej, vi skulle nemlig ikke sove i telt, men frilufts-style udendørs!
Vores 'lejr-plads'
Dernæst gik vi tilbage til hytten, hvor vi snakkede, spiste og drak (Kæresten havde 'smuglet' en flaske Ripasso med i rygsækken - gotta love it!) indtil mørket faldt på og vi begav os ud til lejren. Jeg sov som en sten hele natten og hørte derfor ikke den elg, som gik forbi os, men ellers havde der ikke været dyr i nærheden hele natten, så vores fryser er stadig tom.;o)

Tilgengæld var vores overraskelse stor, da landskabet havde ændret sig en heeeeeeel del, siden vi havde lagt os: der var faldet en 10-15 cm. af den fineste sne!

Man skulle ikke tro at vi kun var oppe ved Osby, vel?

Vi gik tilbage til hytten, hvor vi spiste morgenmad (Feltrationer. Igen. Forstår SLET ikke hvordan folk lever af dem i ½ år!), imens vi sad udenfor og nød det smukke landskab.

Morgenmad. I iiiiiiiisnende kulde.
Snevejret var jo helt perfekt, når man gerne vil finde ud af hvor dyrene er henne og vi så da også helt friske spor fra både elge, vildsvin og råvildt, men det lykkedes os (okay, mest kæresten) desværre ikke at få noget på kornet. Efter vi havde gået en god lang tur rundt i landskabet pakkede vi sammen og kørte nordpå hvor dele af Kærestens familie har en hytte, hvor vi boede sammen med dem en enkelt nat. Det var ikke dem alle sammen jeg havde mødt før, men det var rigtigt hyggeligt at komme dem lidt nærmere i en varm, svensk hytte.:o)

- Bestemt ikke nogen dårlig måde at bruge et par fridage på. Jeg gør i hvert fald gerne det hele igen. Inklusive feltrationer, udendørs lejr og klamt das!

2 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud (trods kulde)!
  Og sikke en fin bivuak... *SS*
  Og årets første sne! WOW! ;o)
  /Maria.

  SvarSlet
 2. Ja, det var også bare SÅ hyggeligt - med sne og det hele!:o)

  SvarSlet