Sider

mandag den 15. marts 2010

Det Sorte Lyn

Åhh, jeg er blevet forelsket!
Min egen lille bil er til service, så jeg har i stedet fået en lånebil. En helt-ny-har-kun-kørt-1532-kilometer-og-dufter-fantastisk-af-spritny-bil-Peugeot-308.

Den er skøn at køre, og når man kører igennem landskabet i solskinsvejret er det ikke til at mærke om man kører 100 km/t eller 170 km/t (*host, host*) - der er ingen kabinestøj, rystelser eller andre forstyrrelser, og hvis ikke jeg var så afhængig af mit kørekort i hverdagen, så var det sådan en bil her jeg ville købe næste gang!

6 kommentarer:

 1. Det lugter af roadtrip med sådan en lækkerbisken og det her solksinsvejr :-)

  SvarSlet
 2. Ja, ikk´? Jeg har desværre afleveret den igen, men jeg er nu også godt tilfreds med min egen bil (det er i hvert fald mere sikkert ift. at bevare min "0-klip"-statestik), som jo ikke engang er et år gammel. :o)

  SvarSlet
 3. hmmm...syntes det er godt klaret at være tilfreds med en papkasse uden bagagerum, eller handskerum;) hæ hæ din bil har stil!

  SvarSlet
 4. Min bil har da totalt meget stil! (Men hvis I en dag er ude at rejse, så skal jeg gerne motionere jeres bil for jer!;oD). Og den HAR altså et bagagerum (men jeg vil give dig ret i at den godt kunne bruge et handskerum).

  P.s. I mit tidligere svar kan det læses som om at det er mit 0-klip der ikke engang er et år gammel. Det er altså bilen der var tale om...

  SvarSlet
 5. hmm handskerummet ER bagagerummet;)

  SvarSlet
 6. SÅ slem er den altså heller ikke - se selv, hvor den skinner;oD: http://verdenifolgecharlotte.blogspot.com/2009/04/ny-hest-i-stalden.html

  SvarSlet