Sider

mandag den 8. marts 2010

Charlotte - nu som modeblogger?

Andre blogs er meget fast kategoriseret: madblog, modeblog, tegneserieblog, osv. Men ikke mig; jeg er lidt af det hele. Eller, det bliver jeg i hvert fald med det her indlæg. I mangel af gode fester, hvor jeg kan tage vidunderet på, bliver jeg simpelthen nødt til at vise jer den her. Der er selvfølgelig tale om den fantastiske blonde-kjole fra H&M, som jo er fundet for pengene, den kostede nemlig kun 249,- kr.!

Så nu kan I godt komme ud af busken og invitere mig til en fantastisk fest, så jeg kan komme ud og lufte kjolen - jeg glæder mig allerede!;o)

 
(Tag jer ikke af håndklædet, det er ikke en del af stylingen)

Måske er det en lidt mærkelig tilføjelse, efter at jeg lige har vist hvordan jeg ser ud. Men her i weekenden havde jeg altså en snak med en god ven om kvinder og vægt. Ved ikke helt hvordan det kom dertil, men det endte med at jeg måtte veje mig. Og resultatet krævede da vist lige et glas rødvin for at blive skyllet ned (selvom jeg vist allerede havde fået min del*host,host*).

Jeg afslører ikke det præciiiiiise tal, men det var noget der startede med et 7-tal, og det er helt, helt uacceptabelt! Jeg er en 6´er-pige og sådan har jeg planlagt at forblive.
Så nu er der andre boller på suppen; slut med chokolade hver aften (åh jo, så sørgelig er jeg nemlig), slik i hverdagene og en kage hvis jeg føler mig lidt nedtrykt.

Sig velkommen til den nye sunde (tynde) Charlotte!:o)

3 kommentarer:

 1. Altså... Nu kan jeg ikke lige se at du sku veje for meget, så bar fordi vægten siger noget, så behøves det vel ikke være rigtigt?
  Men mon ikke din krop uanset hvad ville have godt af at få lidt mindre chokolade og slik, haha..

  SvarSlet
 2. Åh, du har nok ret. Det er bare det mentale i at veje 70 i stedet for 69, der rammer mig. Tror jeg...:o)
  Men du har nok i hvert fald en pointe med det chokolade der, selvom jeg var i dyb vildrede da jeg skulle lave madpakke her til morgen: skulle jeg tage vindruer eller chokoladekiks som eftermiddags-snack?

  SvarSlet
 3. Kjolen er superflot til dig.

  Og jeg har altså ikke lagt mærke til, at du har taget på. Jeg synes, du har en meget harmonisk krop.

  SvarSlet