Sider

søndag den 10. januar 2010

Peanutbutterkylling til folket!


Hvad har man lige lyst til at spise på en iiiiiskold, ruskende søndag? Hvad med en varmt, krydret, cremet gryderet? Det havde jeg i hvert fald, så jeg var nem at lokke, da min mor spurgte om jeg ikke ville komme hjem til dem og lave min semi-berømte peanutbutterkylling.;o)

Det er utroligt nemt at lave, og det smager helt specielt (på den gode måde).

Peanutbutterkylling:
(2 personer)

1 hakket løg
2-3 fed friskpresset hvidløg
Lidt friskt, hakket chili
Skrællet, friskrevet ingefær (evt. noget fra glas)
2 stk. kyllingebryst (skåret i mindre stykker)
3 store spsk. peanutbutter
1 ds. hakkede tomater

Løg, hvidløg og ingefær svitses i olie. Kyllingestykkerne tilsættes og brunes godt.
Peanutbutter og hakkede tomater tilsættes (sørg for at røre peanutbutteren godt ud).
Kog indtil kyllingen er færdig, smag til med salt, peber og hvad du ellers har lyst til af krydderier. - Tilsæt evt. lidt vand, men sovsen må gerne være lidt tyk i det.

7 kommentarer:

  1. Jeg roser dig lige igen, for hold da op hvor ser det lækkert ud! Og så virker opskriften ret nem, så jeg tror jeg skal have afprøvet den :-D

    SvarSlet
  2. Uuh det lyder godt! Det skal afprøves :)

    SvarSlet
  3. Super dejlig opskrift, prøvet 2 gange nu med succes

    SvarSlet
  4. Det er jeg glad for at høre - den har også været en succes hver gang jeg har lavet den.:o)

    SvarSlet
  5. Super lækker opskrift! Sidste gang jeg lavede den, havde jeg noget af retten i overskud. Sammen med de sidste ris lagde jeg det i en tærte som fyld, og det blev super skønt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Orv, det havde jeg slet ikke overvejet at man kunne - det vil jeg huske, hvis jeg en dag får rester af den.:o)

      Slet
  6. Virkelig lækker ret!!!! Tog lidt rød peber og champignon i for at få lidt flere grøntsager og så blomkålsris istedet for alm. ris. GUF!!! ;)

    SvarSlet