Sider

torsdag den 21. januar 2010

Chokolade-/banan muffins


Jeg fandt en opskrift hos Grydeskeen, som jeg modificerede lidt: og ud kom de lækreste, bløde chokolade-/banan muffins! I skal selvfølgelig ikke snydes for opskriften. De er fantastiske på en kold vinterdag, med et krus dampende varm the til...

Chokolade-/banan muffins, 30 stk (små muffinsforme)
3 modne bananer
2 æg
200 g. sukker
100 g. havregryn
150 g. mel
75 g. rapsolie
1/4 stang vanilje
75 g. kokosmel
3 spsk. kakao
1 spsk. bagepulver
200 g. mørk chokolade
Lidt salt


Alle de tørre ingredienser blandes.
I en anden skål moses bananerne og røres sammen med olie og vanilje. De tørre ingredienser blandes i sammen med æg. Til sidst røres den grofthakkede chokolade i.
Massen fordeles i forme (kun 3/4 fuld) og de bages i midten af en 200 grader forvarmet ovn i ca. 20 min.

1 kommentar:

  1. Uh, de ser bare lækre ud. Send lige et par stykker i min retning :)

    SvarSlet