Sider

mandag den 5. september 2011

Jeg, en tvivler?

Ihh altså. Jeg er blevet sådan en der tvivler.
Til de sidste mange valg har jeg stemt på Socialdemokraterne (bortset fra til regionsrådet. Ikke om Vibeke Storm så var den sidste kandidat i verden, ville hun få min stemme!).

Men nu er det sådan at jeg hører P4 (ja, så gammel er jeg. Åbenbart.) hver dag på jobbet. Og nu er jeg altså blevet i tvivl. Hver dag er der et nyt parti i studiet, og måske er jeg i virkeligheden mest enig med dem til højre?

Er det i virkeligheden ikke en åndssvag idé med en betalingsring, så længe vores offentlige transportmidler er på Kairo-niveau?

Kommer de bare til at bruge pengene på åndssvage ting?

Har VK måske alligevel ikk klaret det meget godt de sidste par år.

Omvendt, så ER Løkke altså ikke President-material. Og gider jeg at stemme på nogen der er afhængige af DF? Samtidig kan jeg bare heller ikke forestille mig Helle & Villy ude på den internationale scene.

Det er vist godt der er nogle uger endnu. Ellers er jeg bange for at jeg ville ende med at stemme blankt...


2 kommentarer:

  1. Kan sagtens følge din tvivl. Synes den betalingsring er en dum ide. Samtidig synes jeg heller ikke om brugerbetaling til lægen, skattelettelser og forringelser af velfærden. Så hvis jeg skal se det fra et højere plan end enkelt sagerne, så er min stemme fortsat rød. Hvem der ender med at få den ved jeg ikke endnu.
    Synes også det er lidt pest eller kolera at skulle vælge mellem Helle eller Lars...! Der er altså ingen af dem som jeg ser som en god leder.
    Lige meget hvad der sker så skal vi stemme om udskiftning igen om 4 år....kan da altid rejse ud af landet så længe ;)

    SvarSlet
  2. Ha ha, jeg havde slet ikke overvejet eksil som en mulighed!

    SvarSlet