Det er vildt nemt at lave, omend det tager lidt tid pga. den lange hævning.
Selve brødet:
650 g. hvedemel
50 g. gær
6 dl. vand
2 tsk. salt
2 -3 spsk. olivenolie
Drys:
3 spsk. olivenolie
Groft salt
Friskkværnet peber
Paprika
- Rør gæren ud i lunkent vand og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
- Ælt/rør dejen et par minutter, til den er jævn. den må gerne være lidt klistret.
- drys lidt mel over dejen og lad den hæve tildækket i 40 minutter.
- Hæld dejen ud i en bradepande med bagepapir i. Kom lidt olie på fingrene og tryk huller i dejen.
- Fordel resten af olien og godt med salt, peber og paprika over brødet og lad det hæve tildækket i yderligere 15 minutter.
- Bages i ca. 20 minutter v. 200 grader.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar