Sider

lørdag den 1. januar 2011

Nytårsmenuen i billeder.

Årh, det var en god nytårsaften! Vi var 4 par der festede sammen, og traditionen er at mændene laver al maden, imens kvinderne drikker rødvin og slapper af - hvilken arbejdsfordeling!

Vi startede med mojitos til Dronningens nytårstale.
1. ret var en gravad lakseterrine og fiskefondue (ikke på billedet) - det smagte SÅ skønt.
2. ret var en champagnesorbet - friskt og lækkert!
3. ret var lammekrone, parmasanrør, cognacflamberede svampe, jordskokkechips og kartoffelgratin. Simpelthen himmelsk!
4. ret var ostebord, som bl.a. bestod af chili-gouda, manchego, parmasan og gorgonzola.
5. ret var en blød og lækker AfterEight-mousse
Er I misundelige? For så er det med god grund - al maden sad lige i skabet og jeg kunne ikke have fået noget bedre, uanset hvor jeg havde været henne.
Desuden fik vi også kransekage og Bollinger Champagne til midnat - men det fik jeg ikke lige billeder af....

3 kommentarer:

  1. Jeg må faktisk tilstå, at jeg er lidt misundelig... Det ser bare godt ud, det hele!
    Og jeg kommer til at tænke på, at det er alt for længe siden, jeg har fået en mochito...

    SvarSlet
  2. Wow, det ser bare rigtig lækkert ud. De er dygtige de mænd!

    SvarSlet
  3. Ja, det var også bare SÅ godt - jeg selv og de andre kvinder forsøgte også at overtale dem til at det kunne blive et fast, månedligt indslag at de lavede mad til os!:o)

    SvarSlet