Sider

torsdag den 6. januar 2011

Succes.

Det er altid godt at starte et nytårsfortsæt med en succes.
Det er hermed gjort, for jeg har allerede trænet 2 gange i denne uge (nuuui, hvor har jeg ømme muskler!) og vi har netop spist en 'ny' ret (varmrøget laks med naan-brød & grøn salat).

Klapper lige mig selv på skulderen (hvis jeg altså ikke var så øm, at mine arme ikke kan nå derom). Hvordan går det med jeres nytårsfortsætter?

3 kommentarer:

 1. Jeg gik ind i det nye år uden et nytårsforsæt - men fandt faktisk på et for et par dage siden uden at vide det.

  Jeg foreslog nemlig min husbond, at vi slukker for tossekassen senest kl. 20.30 hver dag, så vi ikke forfalder til at sidde og halve og hele, mega uinteressante programmer i timevis.

  Vi er ikke rigtigt startet endnu, først fra på mandag - men jeg er da glad for, at jeg fik min skod-serie-o-man-husbond til at gå med på idéen.

  SvarSlet
 2. Orv, det var da noget af et nytårsfortsæt (hvad gør i så hver fredag, når der kommer X-faktor?).

  jeg tror ikke at vi kunne gøre det (eller overhovedet har lyst til det) her hjemme, men jeg tager hatten af for, at I GØR noget. Held og lykke med 'projektet'.:o)

  SvarSlet
 3. Det var også noget af det første manden sagde... Hvis der er et program, vi gerne vil se, ser vi det naturligvis - vi skal bare ikke se 15 min. af The Hills, 15 min. af Paradise Hotel osv...

  SvarSlet