Sider

fredag den 21. januar 2011

Paneng Gai

Vi fik jo også en hovedret forleden - den meget nemme Paneng Gai.
Den var ikke så stort et hit, som Tom Khá suppen, men den var altså slet ikke dårlig. Jeg tror at vi var lidt forbeholdne, fordi Tom Khá suppen var så intens en smagsoplevelse - hvis vi kun havde fået Paneng Gai er jeg sikker på at vi ville være vilde med den.:)


Paneng Gai
Olie til stegning
300 g. kyllingefilet i tern (vil nok være bedre med fx. and)
100 g. sukkerærter
1 ps. Santa Maria "Thai Paneng red curry Cooking sauce"
1 pk. ægnudler

Steg kyllngen i olien ved middelhøj varme, til den har fået fin farme. Når kyllingen er næsten klar, tilsættes sukkerærterne. Hæld Paneng Cooking sauce i og lad det koge ca. 3 minutter. Bland det sammen med de kogte nudler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar