Sider

fredag den 14. januar 2011

Butterdejssnegle med chilipesto

Efter at kæresten er sendt afsted på mande-druk-weekend, så fik jeg mulighed for at lave nogle af de ting, som han ikke er så vild med - butterdej, for eksempel. Jeg fatter ikke, hvordan nogen ikke kan bryde sig om det - jeg synes jo at butterdej er helt fantastisk, og det kan pifte mange kedelige ting op.:o)

Her har jeg brugt det til at lave varme, sprøde snegle, fyldt med smag!



Frosne butterdejsplader
Chilipesto (bare en færdig fra glas)
Chorizo ("pålægs"-skiver - ikke en hel pølse)
Revet cheddar (eller bare nogle skiver almindelig ost, hvis du ikke har andet - det fungerer helt fint)

Butterdejspladerne optøes og rulles ud, så de er ½ gang større. Pladerne smøres med pesto, chorizoen fordeles på og til sidst kommer du ost på.
Pladerne rulles sammen og skæres i ca. 2 cm. brede stykker. Bages v. 175 grader i ca 20 minutter.

2 kommentarer:

  1. Tak for ideen med butterdejssnegle Charlotte. De ser rigtig lækre ud. Og her i huset elsker vi begge butterdej, så de vil bringe lykke.

    SvarSlet
  2. Det var da så lidt - jeg er også en sucker for butterdej; det er bare ærgerligt at jeg er ene om det (og at det er så usundt).:o)

    SvarSlet