Sider

lørdag den 12. december 2009

Så er 4. skoleperiode afsluttet.

I går afsluttede jeg 4. skoleperiode. Jeg er i gang med den sundhedsfaglige del af uddannelsen, så undervisningen har primært omhandlet anatomi, fysiologi, geriatri og kommunikation med kriseramte. Det har været utroligt interessant og jeg glæder mig rigtig meget til at komme ud i sygehuspraktik og få slået min nyvundne viden ordentligt fast.
- Inden jeg starter i januar skal jeg først lige nyde verdens længste juleferie; bortset fra 2 vagter i næste uge, har jeg fri indtil 1. januar! Det er vist den længste juleferie jeg nogensinde har haft i hele mit liv!;oD

Jeg tror især at Søster er glad for mine mange fridage - hun brygger vist på en (knap så) hemmelig plan om at jeg skal komme og passe Baby et par timer hver dag, så hun kan sove imens. Til gengæld så er jeg overbevist om at hun sørger for kage og tøsefilm, som vi kan hygge med bagefter, så mon ikke det ender med en win-win situation?   

Ellers skal dagene bare bruges på at få læst nogle gode bøger, få trænet, cyklet, grinet, hygget og lavet julekonfekt og -knas til den 24. - indtil videre har jeg planer om at lave mini flødeboller, cornflakesknas, bountykugler, kransekage m. chokoladeganache og selvfølgelig en klassisk chokoladeovertrukken nougat/marcipan. Hvis det bliver en succes skal jeg nok dele nogle opskrifter med jer (så hvis I ikke hører noget, ved I at vi sidder med en pose Matador-mix juleaften!). 

God weekend!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med juleferien. Og det lyder virkelig som noget lækkert konfekt, du skal lave. Jeg håber, du poster billeder senere.

    SvarSlet
  2. Send gerne en portion af det hele til prøvesmagning på bryggen.. :-)

    SvarSlet