Sider

torsdag den 8. januar 2009

Planer for 2009.

Jeg har jo lovet at indvie jer lidt i nogle af mine mål for det nye år, så nu må jeg hellere gøre det, inden jeg begynder at revidere dem!;o)
I forhold til træning har jeg to store mål, som hænger lidt sammen. For det første vil jeg tilbage i min "kampvægt". Jeg ved godt at det er tabu for kvinder at tale om deres vægt, men hvis først jeg har annonceret mine mål her, er der ingen vej tilbage, og jeg vil nå det, så jeg vælger at se bort fra mit kvindelige hemmelighedskræmmeri! For nogle år siden lå min vægt på omkring 65 kg. og det er det der er målet. 

Jeg tager udgangspunkt i vægten 1. januar (deprimerende!), hvor den fortalte mig at jeg skal tabe 5,5 kg. for at nå målet.
Da vi jo allerede er en uge inde i januar, har jeg haft min første vejning i dag: 69,5 kg, så jeg bevæger mit støt og roligt imod målet. Hver torsdag kan I fremover se frem til hudløs ærlighed fra min side, og en update ift. min vægt.:o)  


Anden del af målsætningen går på træning. I sommers var jeg flyvende på MTB´en og det vil jeg være igen! Jeg har ikke konkretiseret denne del af målet endnu, da det er afhængigt af hvordan jeg kommer til at arbejde (når jeg forhåbentlig snart har fundet et job), men det indbefatter i hvert fald en ugentlig gang Hustler-spinning med Grønnie himself. For jer der ikke kender ham, er han en dygtig MTB-rytter, Frank Høj´s bror og en nådesløs spinninginstruktør - uden at overdrive var jeg ved at falde af cyklen i tirsdags, og der var da også en enkelt der udvandrede fra timen... Indtil jeg begynder at arbejde igen er planen at træne så meget som muligt, både MTB, spinning, styrketræning og anden konditionstræning.

2 kommentarer:

  1. Hej Charlotte... det lyder som et godt projekt og realistisk, ikke mindst!
    Jeg glæder mig til at følge med i projektet og selvfølgelig opmuntre dig undervejs hvis du har brug for det:-)?

    SvarSlet
  2. Tak for det, Lars. - Måske får jeg brug for det hen ad vejen.:o)

    SvarSlet