Sider

søndag den 17. marts 2019

Fluffy bamseboller - med fuldkorn!


50 g. smør
1,5 dl. creme fraiche
1,5 dl. vand
50 g. gær
250 g. hvid fuldkornshvedemel
250 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 æg
2 spsk. sukker
1 tsk. salt

Smelt smørret og rør creme fraiche og vand i, så det ender med at være håndvarmt.
Smuldr gæret i og tilsæt sukker, salt og bagepulver. Rør æg og mel i og ælt dejen godt igennem. Lad dejen hæve et lunt sted i 20 minutter. Form dejen til 16 boller og lad dem hæve yderligere 20 minutter. Pensl dem med mælk og bag dem v. 225 grader (Ikke varmluft) i 8-9 minutter.

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet