Jeg fandt denne opskrift på en amerikansk madblog, og efter at have justeret den lidt, så bagte jeg denne version. Er I SÅ færdige den er god - og tuuuusind gange nemmere end at lave almindelige kanelsnegle!
Dej:
420 g mel
½ tsk. salt
150 g. rørsukker
4 tsk. bagepulver
3 tsk vanilliesukker
2 æg
3½ dl. kærnemælk
1,25 dl smeltet smør
Kanelfyld:
250 g. blødt smør
220 g. brun farin
2 spsk. mel
1½ spsk. Kanel
Glasur:
Flormelis
Kakao
Vand
Bland alle de tørre ingredienser til dejen, og rør dem herefter sammen med æg og kærnemælk. Til sidst røres det smeltede smør i. Kom dejen i en smurt+melet 22x33 cm. form.
Rør alle ingredienserne til kanelfyldet sammen, og kom klumper af det ned i dejen (spsk.-størrelse). Brug håndtaget på skeen til at røre dej og kanelfyld lidt sammen, så du får en marmoreret kage.
Bag kagen i ca. 35 min. v. 175 grader (eller indtil du kan stikke en kniv i, og trække den op ren). Lad kagen køle lidt af, inden du giver den glasur.
Den ser vildt lækker ud!
SvarSletDet var den også - og så er den også nem og hurtig, så det bliver helt klart en klassiker her hjemme!:o)
SvarSletSuper lækker, men den er godt nok fed :-)
SvarSletJa, det er den - men jeg har nu heller aldrig været fan af slanke-kager.:oD
SvarSletDet fucking rigtigt hvad charlotte siger fuck.
SvarSlet