Sider

mandag den 28. februar 2011

Arbejd, arbejd.

Nu er vi efterhånden ved at vænne os til begge to at køre almindelige vagter (altså 12½-timer, enten dag eller nat). Det er ret specielt at arbejde på den måde, og nogle gange er vi uheldige at vores vagter ligger sådan, at vi ikke ser hinanden i 1½ døgn.
Det stiller krav til, at man forstår at hygge sig alene, og det må man sige at jeg er god til efter mange år som single!


Her til aften er kæresten på nattevagt, og jeg skal tidligt op for at møde dagvagt i morgen, så jeg hygger mig indendørs med en nybagt kanelsnegl (uden glasur, for jeg kan bedst lide dem varme), et blødt tæppe og Hvem vil være millionær hen over skærmen.
Bagefter vil jeg pakke mig godt ind og begive mig hen på et af de grønne arealer, hvor hunden kan få lov til at løbe løs, inden jeg smutter tidligt i seng - måske sammen med Karen Blixens Den Afrikanske farm, som jeg har planer om at læse til marts måneds bogudfording...

2 kommentarer:

  1. Lækker kanelsnegl!

    Og glæd dig til Den afrikanske farm, jeg synes, den var fantastisk.

    SvarSlet
  2. Tak, den var også lige hvad jeg havde brug for.
    Jeg er endnu ikke startet på Blixen, men jeg glæder mig til at komme i gang - nu har jeg jo fri i 3 dage, så der burde være en chance.:o)

    SvarSlet