Sider

lørdag den 9. oktober 2010

Pasta Pollo


Forleden dag var jeg på Café Det Gule Hus, hvor jeg fik en lækker pasta-ret. - Den måtte jeg selvfølgelig prøve at lave herhjemme! Den smagte mindst lige så godt som den på DGH, men bare meget billigere.;o)

Til 2 personer brugte jeg:
1 pk. frisk pasta
1 bk. friske sukkerærter
1 bdt. forårsløg
Frisk rød chili
1 fed hvidløg
400 g. kyllingeinderfilet
Lidt kaffefløde
Rød pesto
'Princip' Artiskok-/hvidløgscreme

Kyllingen steges i smør & olie, sammen med lidt frisk rød chili og et fed hvidløg. Krydres med salt og peber.
Pastaen koges efter anvisningerne, vandet hældes fra og rød pesto + lidt fløde røres i. Imens steges sukkerærter + snittet forårsløg på den samme pande som du brugte til kyllingen.
Maden anrettes og toppes med rigeligt artiskok-/hvidløgscreme. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar