Sider

lørdag den 22. december 2018

Cookies m. mint og chokolade



110 g. blødt smør
100 g. sukker
120 g. brun farin
110 g. hvedemel
70 g. kakao
1 tsk. natron
1/4 tsk. salt
2 æg, str. M
1 tsk. vaniljeessens
2 spsk. mælk
150 g. Andes mint + lidt til drys
50 g. mørke chokoladeknapper + lidt til drys

Rør alle ingredienserne, undtagen chokoladerne, sammen. Vend Andes Mint + chokoladeknapperne i til sidst, og lad dejen hvile på køl i minimum 1 time - den kan fint stå natten over.

Forvarm ovnen til 175 grader. Form dejen til kugler på størrelse med en lille golfbold. Læg dem med god afstand på bagepladen og bag dem i 11-12 minutter. Drys lidt chokoladeknapper + Andes Mint på cookies'ne når du har taget dem ud af ovnen. Lad dem hvile på bagepladen i 5 minutter inden du flytter dem over på en rist (lade dem blive på bagepapiret indtil de er helt afkølet!).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar