Sider

lørdag den 29. september 2018

Cheesecake m. rødgrød-topping

Obs. Denne opskrift passer til en lille 16 cm (diameter) springform.


Bund:
75 g. mariekiks
40 g. smeltet smør
20 g. mandler
20 g. brun farin

Kør de tørre ingredienser til "pulver" i minihakkeren. Bland med det smeltede smør og pres det ud i bunden af springformen. Bag den i 7 minutter v. 180 grader (ikke varmluft).

Fyld: 
1 pakke Philidelphia
2 æg (str. M)
1 tsk. majsstivelse
½ tsk. vaniljepasta

Pisk det hele godt sammen og hæld det over den forbagte bund. Bag den 25-30 minutter og lad den køle helt af.

Rødgrødtopping:
En sjat rødgrød (ca. 3 dl)
1½ blade husblas
1½ dl. piskefløde

Smelt den udblødte husblas i en smule af rødgrøden og bland det herefter med resten af grøden. Bland halvdelen af rødgrøden med den piskede fløde og hæld det over kagen. Fordel resten af grøden over kagen og lad den sætte sig på køl et par timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar