Sider

søndag den 11. juni 2017

Chiaknækbrød.

Alle har en opskrift på chiaknækbrød - men denne her er nu alligevel den bedste...


1 dl. chiafrø
1 dl. hørfrø
1 dl. sesamfrø
1 dl. solsikkekerner
1½ dl. græskarkerner
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
2½ dl. vand
½ dl. olie

(Hvis du mangler nogle frø/kerner, så spæder du bare op med nogle andre - bare du sørger for at ende med 1 dl chia + 4½ dl. andet i alt.)

Bland alle ingredienserne og lad det stå et kvarters tid. Rør det godt igennem og bred det ud på en bageplade. Markér med en pizzaskærer, så bliver det nemt at knække dem fra hinanden i fine firkanter når de er bagt.

Bages v. 150 grader (varmluft) i cirka 1 time og 15 minutter.

Lad dem afkøle helt inden du kommer dem i en boks med tætsluttende låg - de kan holde sig i mange uger. De egner sig også godt til nedfrysning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar