Sider

søndag den 19. februar 2017

Chokoladekage uden mel og sukker

Vi er vendt tilbage til LCHF her hjemme (eller, vi forsøger i hvert fald), så da der blev ønsket kage måtte jeg jo finde på noget. Og det var nemt - kun 6 ingredienser.


200 g. smør
100 g. Sukrin Gold
200 g. mørk chokolade (Jeg brugte 85%)
5 æg
1 tsk. vaniljeessens
1 knsp. salt

Smelt smør, sukrin, hakket chokolade og salt i en gryde.
Del æggene i blommer og hvider. Pisk blommerne sammen med den smeltede chokolademasse og rør også vaniljeessensen i.
Pisk hviderne helt stive og vend dem i chokolademassen.

Smør en springform (Ø24) og hæld dejen i. Bages i 20-25 minutter v. 185 grader.

Lad den gerne køle helt af inden servering - så bliver den lækker og konfektagtig. (Men hvis du ikke kan vente, er den også glimrende lun)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar