Sider

mandag den 8. august 2016

Spagetti cabonara

Cabonara er jo en sand klassiker.

Der findes mange versioner; med/uden fløde,æggeblommer eller hele æg, hvidløg eller ej, og sådan fortsætter det. Min version er således:

1 pk. bacontern
1 pk. frisk pasta (250 g)
2 dl. fløde
2 æggeblommer
friskrevet parmasan
Muskatnød og peber

Baconternene steges i lidt smør eller olie. De skal smide fedtet, men bestemt ikke sprødsteges. Tilsæt fløden og lad det koge ind til cirka halvdelen, imens du skruer godt ned for varmen. Pisk æggeblommerne ud i (hvis saucen er for varm får du røræg - ikke rart). Tilsæt lidt friskrevet muskatnød og den nykogte pasta. Vend det godt sammen, så pastaen kan suge saucen. Kom godt med friskkværnet peber og parmasan over, når du anretter det i varme tallerkener.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar