Sider

tirsdag den 20. marts 2012

Brylluppet!!!

Nå, så må vi hellere til det - jeg undskylder på forhånd at det bliver lidt langt.;o)

Jeg overnattede hjemme hos mine forældre, så vi kunne få den rette 'bryllups-ånd'.
Vi startede lørdag morgen med at spise morgenmad, inden jeg smuttede i bad og afsted til frisøren. Min far kørte mig derned, da han alligevel skulle ud og købe en hvid skjorte (altid godt at være i god tid;o)).
Frisøren var rigtig sød, og vi hyggede os i den time som hun var om at sætte mit hår - ihh, det blev fint!

Da jeg kom hjem til mine forældre igen, kom min veninde. Hun skulle ordne negle + makeup. Vi startede med neglene, som desværre ikke helt ville som vi, så vi endte med en almindelig klar lak - det kan ikke rigtig gå galt!
Vi fik i fællesskab lagt makeup'en, så det blev rigtig fint. Det tog lidt længere tid end forventet, så min rugbrødsmad røg desværre i svinget. I stedet fik vi mig i kjolen, og veninden kørte til kirken.

Min far ville gerne lige have lidt billeder, så det tog vi, indtil jeg sagde at NU skulle vi altså køre - der var klokken 12.37 og vi havde lige 30 kilometer der skulle tilbagelægges inden vielsen klokken 13.00!


Vi nåede det - og tids nok til at høre kirkeklokkerne ringe. Uhh, hvor glædede jeg mig bare helt vildt! Min kjole var gået op bagpå (sådan en trykknap der lukkede nedenunder snøreryggen), så den fik min far og kirketjeneren lige lukket, inden dørene gik op.

Organisten spilled Pachelbels Canon i D - det var SÅ smukt, og lige som jeg havde drømt om!Da jeg kom op af gulvet kunne jeg næsten ikke kigge på Christian, for det var bare så følelsesmæssigt overvældende, så jeg var lige ved at begynde at tude. I stedet kiggede jeg rundt på alle vores dejlige gæster, og det var så rart.
Selve vielsen føltes meget lang - er du gal det var nogle lange salmer! Præsten snakkede om kærlighed og liljer (?), men jeg kunne slet ikke høre efter hvad han sagde. Endelig skulle vi op til alteret, sige 'ja' og have ringe på - min ring er ellers for stor, men jeg kunne næsten ikke få den på - vi havde endda joket med om vi skulle smøre glidecreme på indersiden af dem!

Efter vielsen gik vi over til receptionen (da folk var færdige med at TYRE ris), hvor der var dejlig bryllupskage, Asti, sodavand og øl.

Efter hvad der føltes som 2 sekunder, men nok nærmere var 45 minutter skulle vi afsted. Vores søde venner kørte os i deres pæne Audi - og der var dækket op med 2 slags champagne i en køler på bagsædet - SÅ fint!

Vi kørte til Frederiksborg Slotshave (Barokhaven) i Hillerød, hvor vi 1 1½ time fik taget en masse fine billeder - til sidst var det simpelthen så iskoldt at jeg nærmest ikke kunne tænke! Vi havde hyret Jeppe Carlsen, og han var simpelthen så rar. Han var sød og rettede de små ting til, så man ikke står dumt, har hagen nede, eller andet man ikke lige tænker over. - Han får mine varmeste anbefalinger!

Bagefter kørte vi til feststedet, hvor de fleste af gæsterne var ankommet. Det var et brag af en fest. Maden var helt formidabel, dj'en (Diskobil) havde virkelig god føling med alting og aldrig har jeg set nogen spise så mange hotdogs, som da pølsevognen kom til natmad kl. 1!


Ved 3-tiden kørte vi de 500 meter over på hotellet, hvor vi straks hoppede i den dejligt bløde seng!

Søndagen gik med oprydning af festlokalet, køre borde, gaver,  rester af øl & sodavand og alt muligt andet rundt - og så selvfølgelig gøre alle vores skuffer, skabe, kurve, sofa, hundekurve, reoler og gulve rent, efter at vores dejlige venner hade spredt 3 kg. ris ud over det hele!!!

Og bare rolig, når jeg får billederne fra fotografen skal jeg nok spamme jer - de to her er de eneste jeg har, som folk har sendt til mig på FB.

9 kommentarer:

 1. Stort tillykke :) Du ser meget smuk ud :D

  SvarSlet
 2. Ih, hvor var du fin og flot. Det lyder som om det var en fantastisk dag :-) Stort tillykke!

  SvarSlet
 3. Nu fantaserer jeg lige lidt om mit eget bryllup engang.... :):)

  SvarSlet
 4. Kæmpe stort tillykke, det lyder som en fantastisk dag og hvor er du smuk!

  SvarSlet
 5. Så havde jeg lige 3 min's kuldegysninger af at høre den smukke melodi mens jeg læste teksten igennem..

  Tak for et smug kik på dagen, og lækker lækker kage :)

  Dejligt at høre hele dagen bare kørte som smurt :)

  Maria

  SvarSlet
 6. Tak for alle komplimenterne. Den eneste ulempe er at man ikke kan gøre det hele igen...!

  (Og tak for lån af pelsen, Maria - uden den var jeg frosset ihjel i Hillerød!)

  SvarSlet
 7. Stort tillykke!
  Jeg glæder mig til flere billeder :)

  SvarSlet
 8. Tak, tak. Jeg har lige fået en mail fra fotografen og han siger at vi kan få billederne i næste uge!:oD

  SvarSlet
 9. Fedt.. Dem glæder jeg mig til at se :)

  (Så lidt.. Godt den kunne bruges lidt mere end én gang :)

  Maria

  SvarSlet