Sider

søndag den 1. januar 2012

Nytårsaftens menu!

Årh, manner hvor var det bare god mad! Vi nåede da også kun lige at afslutte den sidste ret 10 minutter inden midnat (hvor kransekagen så kom på bordet!).

Middagen bestod af:
Brændende kærlighed ala æbleskiver - er du gal de var gode (der var stykker af bacon og løg i dejen)
Østers med 2 forskellige dressinger, tangsalat, stegt madagaskarreje, grillede kammuslinger og stegt jomfruhummer.
Den første ganerenser var et ginshot med knust is og granatæblekerner. Vi var nærmest sterile bagefter!
Rimmet okseinderlår på bund af salat med balsamicoglace og peberrodsdressing.
Oksemørbrad med kartoffelroulade og flamberede svampe i filodej. (Der var også rødvinssauce til, men den var ikke nået rundt endnu)
Ganerenser nr. 2: Champagnesorbet
Passionsfrugtmousse på nøddebund
Blødende chokoladekage med is og bær
Hjemmelavet kransekage. Vi var løbet tør for past. æggehvider, så glasuren blev af den almindelige slags. 
Er du SÅ færdig vi var mætte (og småfulde), da vi var færdige. Kvinderne havde lavet kransekagen, men ellers var det traditionen tro mændene som stod for det hele. Lovin' it!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar