Sider

torsdag den 19. august 2010

Fasansauce

Her til aften lavede vi fasanwok, og besluttede at det da var lidt synd bare at lade skroget gå til spilde. I stedet er der kommet en fan-tas-tisk sauce ud af det. Hvis I også vil opleve det, skal I gøre således:

Brun skroget og lårene i en gryde med smør og olie.
Kom 1 løg i kvarte, 4 champignoner, 2 fed hvidløg og 1 æble i kvarte ved, og brun det lidt.
Hæld lidt cognac ved (ca 2 dl) og ladt det fordampe lidt, inden du tilsætter 6-7 dl. vand (så grøntsager & lår er dækket).
Tilsæt lidt boullion, fond, vildtkrydderi eller hvad du har og lad hele herligheden koge sammen i 2-3 timer.

Tilsæt lidt fløde, passende jævning og smag til med salt og peber. Bon appetit!

1 kommentar: