Sider

onsdag den 4. august 2010

Bogudfordringen i juli.

Orv, er juli allerede slut? Og jeg har endda stadig ferie tilbage!:o) Det er kun blevet til et par bøger, men hvilke bøger!
 • Den du ikke ser (Mari Jungstedt)
 • I denne stille nat (Mari Jungstedt)
 • Ondskaben (Jan Guillou)
 • En torn i øjet (Julie Hastrup)
 • Vandmelonen (Marian Keyes) 
De er simpelthen alle fantastiske - især Ondskaben er meget rørende, og jeg fældede da også en tåre eller to de første gange jeg læste den. Den er meeeeeget bedre end filmatiseringen!Marian Keyes er jo altid en sikker vinder, men også debutanten Hastrup er værd at skrive hjem om - jeg glæder mig til mere fra hendes hånd.

4 kommentarer:

 1. Jeg er igang med alle Marian Keyes for tiden, for blev fuldtændig fanget af den første. Er nu igang med den der hedder Sidste Udkald som også er hylesjov :)

  Men der er jo ingen tvivl om at du når at læse de sidste 13 inden året er omme :) Jeg nyder at se på dine lister over hvilke du har læst, det er god inspiration..

  SvarSlet
 2. Ja, hendes bøger er stensikre grin. Hver gang jeg læser hendes bøger sidder Kæresten og siger "hvad griner du af?", men det er bare liiiidt svært at genfortælle, så det er lige så sjovt som i bogen!:o)

  SvarSlet
 3. Go' inspiration - super med de kortfattede kommentarer! ;o)

  SvarSlet
 4. Ihh, jeg er jo altid glad for at kunne inspirere andre. Jeg kan vist godt allerede nu afsløre at en af anbefalingerne i næste måned bliver Åsa Larsson (så skynd jer i Føtex, der kan man få hendes bøger til en 50´er stykket!;o))

  SvarSlet