Sider

søndag den 22. marts 2009

En lørdag med Hustlerne

(Tak til Casper O. for lån af billede - det er taget med hans seje, øl-tætte kamera!)

Så er foråret kommet: jeg har været i skoven for første gang!:o)
I går havde vi alletiders hustler-arrangement. Vi mødtes ved kælkebakken i nærheden af Skovlyst kl. 10:00, cirka 35 mand m/k! Vi lagde ud med at køre et par omgange på NRR-ruten, imens Casper F. var grill-maestro. Der var således varme grillpølser og semi-varmt flute da vi kom tilbage. Herefter blev der dystet i forskellige discipliner, bl.a. hvem kan "køre hurtigst ned ad kælkebakken med et æg på en ske", "trille sit forhjul længst", "lave den bedste stoppie" osv. Det var super hyggeligt og der var gode præmier til vinderne af de forskellige discipliner!

Vi hyggede og spiste pølser og kage imens vi blev opdateret på forskellige klub-ting, bl.a. H12 - det bliver så stort!:oD
Om aftenen mødtes vi på RizRaz (eller vegetar-helvedet som nogle ynder at kalde det;o)), hvor vi havde verdens langsomste betjening! De glemte bestillinger, kom med for meget af noget og for lidt af noget andet og var hele 45 minutter om at komme med nogle fadøl! Maden var god, men betjeningen så ringe at der nok går noget tid før jeg kommer der igen.
Vi fortsatte rundt om hjørnet til Den Glade Gris, hvor der som vanligt var masser af god stemning!
Jeg havde en super hyggelig dag, det var skønt at komme i skoven igen og rigtig rart at komme i byen med de andre fra klubben igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar