Sider

søndag den 15. februar 2009

Nye features...

Det er netop gået op for mig, at jeg via mit statistik-værktøj her på bloggen, Bravenet Statistics, kan se hvordan I finder vej til min blog. Mange kommer via links på andre cykel-blogs og -sider, men der kommer også folk ind på mere... tja... specielle måder.:o)
Fx. er der flere der har fundet min blog via google-søgningen "Sneflokke kommer vrimlende". Jeg er vildt nysgerrig, så opdagelsen af dette fantastiske feature er vel modtaget! - I forvejen syne sjeg at det er sjovt at se hvor mange der læser med, men nu kan jeg også (til en hvis grad) se hvor folk kommer fra.
Apropos sneflokke, så kommer de netop vrimlende. Sneen daler stille ned uden for mine vinduer, og jeg er spændt på hvordan det ser ud i morgen tidlig, når jeg skal afsted på jobsøgningskursus.

Jeg har endnu ikke haft held til at finde mig et job - jeg havde ikke troet at det ville være så svært, men 'markedets' tilstand spiller en større rolle end forventet. - Så selvom jeg ikke er direkte påvirket af finanskrisen, så ramte den mig alligevel.
Anyways, så starter jeg  på jobsøgningskursus i morgen, så selvom jeg ville mene, at jeg har en del kompetencer på området, så ser jeg alligevel frem til at finde ud af hvad det er for noget.

2 kommentarer:

  1. Nu har du også et hit fra fedefingre ;)

    SvarSlet
  2. Jeg har skam flere - cirka 3-4 unikke hits fra din blog dagligt...;o)

    SvarSlet