Vi fortsætter med eksperimenterne i det søde LCHF-køkken.
Jeg fik lidt for meget mandelmel i mine - det er der justeret for nedenfor.
(Ca. 15 cookies)
2 æg
65 g. sødning (jeg brugte en blanding af Sukrin Gold og FiberSirup)
100 g. helt blødt smør
50 g. affedtet mandelmel
50 g. mandler hakket helt fint i minihakkeren
1 knsp. salt
2 tsk. vaniljeessens
1 tsk. bagepulver
1 spsk. kakao
100 g. hakket mørk chokolade
Pisk smør, vavniljeessens og sødning sammen. Pisk æggene i. Rør de tørre ingredienser i og tilsæt til sidst den hakkede chokolade.
Form 15 kugler som du fordeler på bagepapiret (2 bageplader). Tryk dem flade og ret kanterne til - i modsætning til klassiske cookies flyder de her ikke ud - de beholder den form som du giver dem.
Bages v. 190 grader (ikke varmluft) i ca. 10 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar