Sider

onsdag den 5. april 2017

Peanutbuttercookies.

Nogle dage har man bare lige brug for lidt ekstra - og nu har jeg fryseren fyldt med de her lækre labaner! De er helt klart bedst kolde - det er som om peanutbutteren giver dem en lidt sjov konsistens når de er lune, men kolde er de skønt chewy-fudge-agtige!


14 stk. 
1 æg
3 spsk. Sukrin Gold (kan erstattes med brun farin - så er de bare ikke LCHF)
150 g. blødt smør
1 dl. mandelmel (det fra Funktionel Mad)
½ tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljeessens
1 knsp. salt
3 spsk. crunchy peanutbutter
50 g. grofthakket, mørk chokolade.

Pisk sukrin og smør godt sammen. Tilsæt æg og vanilje og dernæst alle de tørre ingredienser. Rør til sidst den hakkede chokolade i. Fordel dejen i 14 klatter på 2 bageplader, så der er god plads.
Bages v. 180 grader (varmluft) i 12-14 minutter - til de er fint gyldne i kanten.

Lad dem køle helt af på pladen, inden de kommer i køleskabet (eller fryseren med mellemlægspapir imellem). De er bedst når de er helt kolde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar